Onze lieve schatten!

 

Op deze pagina wil ik u voorstellen aan een paar van onze allerliefste katten, die heel erg behoefte hebben aan mensen bij wie ze zichzelf kunnen zijn. Ze zijn bij ons geboren en opgegroeid. Het is niet zo dat ze bij ons doodongelukkig zijn of niet meer welkom, maar we hebben gemerkt dat we toch wel veel spitsoortjes in huis hebben waardoor sommigen aandacht tekort komen. En dat verdienen ze niet! Daarvoor vinden we ze veel te fantastisch.

 

De meeste teksten op deze web site zijn in het Engels. Telkens als u op een naam met een hyperlink klikt, komt u op Engelstalige pagina met meer (voornamelijk oudere) foto's. Die heeft geen hyperlink terug naar deze pagina; gebruikt u a.u.b. de "terugknop" op uw browser of muis om hier weer terug te komen.

 

 

Onze katten worden regelmatig tegen wormen en ander ongedierte behandeld met Stronghold druppels. Omdat Borre zo vreselijk tekeergaat bij een dierenartsbezoek heb ik zijn entingen helaas laten sloffen en van de weersomstuit die van Jalle ook. Geen onwil, maar overmacht wat Borre betreft. Beide jongens zijn overigens kerngezond en mankeren nooit wat.  

Het zou heel fijn zijn als Borre en Jalle samen ergens gaan wonen waar ze ook in een uitbraakveilige tuin of op een afgezet balkon naar buiten kunnen. Dit is grootste onze wens voor hen, we denken dat ze daar erg gelukkig mee zouden zijn!

 

Leest u a.u.b. onze contractvoorwaarden, als u een of een paar van onze "nestblijvers" ziet zitten!